Tuinhuis op maat

Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

tuinhuis overkapping 1 wit

Terrasoverkapping op maat

Terrasoverkapping op maat nodig?

U zit graag in de tuin en u geniet veel van het mooie weer, maar u wilt toch ook enigszins beschutting tegen de felle zon of een plotselinge bui? Schäffer-Theunissen Tuinhuizen beschikt over diverse standaard uitvoeringen van terrasoverkappingen, maar als u specifieke wensen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht voor een overkapping op maat.

Een terrasoverkapping van Schäffer-Theunissen Tuinhuizen is altijd van de beste kwaliteit en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij kunnen de terrasoverkapping geheel naar uw wensen op maat produceren, waarmee deze een uitstekende toevoeging is voor uw terras.

Tuinhuis op maat

Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

Op maat gemaakte terrasoverkapping

Bij Schäffer Tuinhuizen zijn we experts in het maken van op maat gemaakte terrasoverkappingen met de beste houtmaterialen voor een lange levensduur. We bieden zowel vurenhouten als Douglas overkapping opties voor jouw unieke houten terrasoverkapping op maat.

Douglas en vurenhouten terrasoverkappingen op maat

Omdat we weten dat geen twee tuinen hetzelfde zijn, kunnen onze douglas en vurenhouten terrasoverkappingen op maat volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen en voorkeuren. We ontwerpen en produceren de perfecte overkapping voor jouw buitenruimte.

Tuinhuizen en blokhutten met terrasoverkapping

Daarnaast hebben we ook tuinhuizen en blokhutten met overkapping en terrasoverkapping met opbergruimte in ons aanbod. Deze bieden zowel opslagruimte als een beschutte veranda om optimaal van jouw tuin te genieten. Een blokhut met terrasoverkapping is een geweldige optie voor extra functionaliteit.

Terrasoverkapping prijs op maat: offerte aanvragen

Dus, als je op zoek bent naar iemand die jouw droomterrasoverkapping op maat kan ontwerpen, produceren en installeren, dan ben je bij Schäffer Tuinhuizen aan het juiste adres. Om meer te weten te komen over de prijs van onze maatwerk terrasoverkapping ontwerpen, vraag vandaag nog een offerte aan voor een terrasoverkapping prijs op maat.

Onderhoudstips voor houten terrasoverkappingen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over het onderhoud van houten terrasoverkappingen. Daarom geven we je graag tips over hoe je jouw houten terrasoverkapping goed kunt onderhouden om de levensduur te verlengen en het uiterlijk te behouden.

Vergunningen en regelgeving voor terrasoverkappingen en tuinhuizen

Bovendien is het belangrijk om op de hoogte te zijn van vergunningen en regelgeving met betrekking tot het bouwen van terrasoverkappingen en tuinhuizen in Nederland. We helpen je graag met de benodigde informatie en zorgen ervoor dat jouw project voldoet aan alle regels.

Accessoires voor terrasoverkapping: verlichting, verwarming en zonwering

Om jouw terrasoverkapping nog mooier en functioneler te maken, bieden we ook verschillende materialen en accessoires aan, zoals verlichting, verwarming en zonwering.

Inspiratiegalerij: terrasoverkappingen en tuinhuizen ontwerpen

Laat je inspireren door onze galerij met afbeeldingen en beschrijvingen van verschillende terrasoverkappingen en tuinhuizen, en vind het perfecte ontwerp voor jouw tuin.

Installatieproces en diensten voor terrasoverkapping op maat

Bij Schäffer Tuinhuizen staan we voor je klaar om je te begeleiden bij het gehele proces, van het ontwerpen tot het installeren van jouw droomterrasoverkapping. We bieden uitstekende diensten en zorgen ervoor dat jouw project soepel verloopt.

Veelgestelde vragen over terrasoverkappingen en materialen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust een kijkje bij onze veelgestelde vragen over terrasoverkappingen, materialen, onderhoud en andere gerelateerde onderwerpen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van jouw droomterrasoverkapping!

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Eindeloze opties voor elke tuin

Standaard model + maatwerk + montage aan huis

Óf een eigen ontwerp

Extra opties & maatwerk

Door de jarenlange ervaring met allerlei soorten houtbouw, is bijna niets onmogelijk.
Glazen schuifpui
Aluminium shutters
Regenton

Inspiratie nodig? Dit (en meer) is

Wat wij hebben gerealiseerd

Jouw eigen unieke project starten?

Geef jouw maten / wensen op óf stuur je ontwerp toe. En ontvang een indicatie van prijzen en mogelijkheden, vrijblijvend. Meer inspiratie nodig? Of even sparren? Kom langs in onze showrooms

Logo eigen huis & tuin
big brother
big brother
Logo eigen huis & tuin