Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

Over ons

Over Schäffer Tuinhuizen

Schäffer Tuinhuizen is al 40 jaar de tuinhuizen specialist. U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve tuinhuizen en houtwerk. Dankzij jarenlange ervaring en een eigen fabriek, is het mogelijk om aan al uw wensen te voldoen.

Wij bieden u:

  • Een groot aantal maatwerk mogelijkheden
  • Vooraf de mogelijkheid om tuinhuisjes te bekijken in de showroom
  • 10 jaar kwaliteitsgarantie
  • Uitgebreid advies van tuinhuizen experts

Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

Onze showrooms in Wijchen en Waalwijk

Kom naar onze showroom in Wijchen of Waalwijk om onder het genot van een kopje koffie of thee inspiratie op te doen, de verschillende houtsoorten te bekijken en alle opties te aanschouwen. In de showroom staat een groot deel van onze standaard tuinhuizen tentoongesteld, maar we kijken uiteraard graag met u naar het ideale ontwerp voor in uw tuin. Daarbij geven we u ook een passend advies.

In de showroom wordt u vriendelijk te woord gestaan door de volgende mensen:

 

image 2016 04 04 3 1024x682 1 medewerkster schaffer tuinhuizenmedewerker schaffer tuinhuizen

Eigen fabriek

Schaft u een tuinhuis bij ons aan, dan maken we deze volledig voor u naar wens in onze eigen timmerfabriek. In de fabriek in Wijchen vindt de complete voorbereiding plaats, zodat de monteurs op de werkplek minder tijd nodig hebben en u direct van uw nieuwe tuinhuis kan genieten.

Klanten over Schäffer Tuinhuizen

Robert: ‘’We hadden al een ontwerp, en tijdens het gesprek werd er veel gevraagd en uitgelegd om tot het gewenste resultaat te komen. We hadden al eerder een kleiner tuinhuisje van Theunissen en tot de dag op vandaag ziet deze er na 7 jaar nog zeer goed uit.’’

Walther: “Prima info en keurige ontvangst. Alle tijd voor een offerte.”

Marleen: “Mooie showroom en duidelijke uitleg!”

H.P.: “Zeer vriendelijke, behulpzame en vakkundige mensen. Ze denken goed mee en adviseren deskundig en correct. Dat leidt tot een geweldig tuinhuis dat in minder dan een dag staat. Het was het wachten zeker waard. Topklasse!”

Geschiedenis

Schäffer-Theunissen Tuinhuizen is een dochteronderneming van Mulders Timmerbedrijf Horssen. Dit familiebedrijf ontwikkelt en fabriceert alle huisjes in eigen fabrieken, transporteert en monteert ook de tuinhuizen af op locatie. Door onze jarenlange ervaring in het maken van diverse soorten houtbouw, kunnen wij aan bijna alle wensen van de klant voldoen.

Mulders Timmerbedrijf Horssen maakt sinds 1995 houtbouw in de ruimste zin van het woord. Het begon met tuinhuizen, schuttingen en pergola’s. Maar later kwamen daar ook houten woningen bij, dakkapellen en bergingen op projectbasis voor de aannemerij. Hierdoor hoeven wij vandaag de dag nooit nee te verkopen aan een klant.

Logo eigen huis & tuin
big brother
big brother
Logo eigen huis & tuin

Standaard modellen 

Tuinhuizen met lessenaarsdak 

Inclusief maatwerk en montage aan huis (zonder extra kosten)

Meer inspiratie?

Meer weten over de mogelijkheden?

Upgrade uw tuinhuis met extra maatwerk en opties. Of kom naar een van onze showrooms in Wijchen of Waalwijk.